• 408
    tercih etmemiz gereken iki farklı tip oyuncudan birini kadromuza katabilirsek bu sezon transferi iyi kapattık denilebilir.

    bunların birincisi topla akan durdurulması zor tipteki ortasaha. ikincisi ise fizikli ve topu aldığında kolay kaptırmayan, koşucu tipte ortasaha. her iki seçenekte de boy kıstası aranmalı. zaten 1.40 civarı olan boy ortalamamızı yukarı çekmesi lazım yeni transferin.

    birinci opsiyon olarak topla basıp giden adam almalıyız. eveleyip gevelemeyen, boşluğu gördü mü yılan gibi akan bir ortasaha lazım. gedson, lemina tarzı çok koşan ve basan ve de topla basıp giden türden. bizim takımda delicilik yok. pas kanalları kapatıldığında, rakp sahasına gömülüp biz gol aradığımızda ceza sahası çevresinde pas yapıp duruyoruz. topu ayağına aldığında rakibin durdurmak için faul yapacağı türden seri ve dribbling yeteneği iyi bir oyuncuyu kast ediyorum.

    ikinci opsiyon ise daha busquets veya prime melo tarzı, kesici ve çok koşan oyuncular. rakibi sindiren ve sert oynayabildiğinde psikolojik üstünlük verecek oyuncular.

    benim tercihim ikincisi, ama ilkine de hayır demem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın