• 330
    socrates platformu futbol yorumcusu. eğer futbolla özellikle avrupa futboluyla biraz ilgileniyorsanız, osimhen ile söylediklerinde çok da haksız olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. osimhen galatasaray için bir fırsat transferiydi, menajeri bize geldi biz de okeyleştik hepsi bu. yoksa asla elzem değildi, asla ilk gitmemiz gereken bölgenin oyuncusu da olmadığı çok açık. ama işte osimhen. bugün haaland’ın menajeri gelse ve dese ki 1 sene kiralık, 6m da maaşı var, osimhen’in üstüne haaland’ı da kiralarsın. saçma ama bazen olur böyle şeyler. havamızın biraz değişmesi gerekiyordu. taraftar sahadan oldukça uzaklaşmaya başlamıştı ve bu hamleyle bir tık kendimize gelmiş olduk.

    he işin saha tarafına dönersek, ortada kocaman bir soru işareti var. bizim front-man’imiz icardi ve sakat olduğunda bile oyundan alınmayan bir oyuncudan, bir fenomenden bahsediyoruz. osimhen’le birlikte oynamaları deve dişi maçlar için sıkıntı yaratır zira bu iki oyuncudan herhangi biri elmander gibi necati ateş gibi orta sahalaşamıyor malesef çünkü topla araları onlar kadar iyi değil.

    3’lü savunma planlarını falan hiç kale almıyorum zira 3’lü oynamak, oynama alışkanlığı, bolca pratik isteyen bir diziliş. biz senelerdir bu sistemle oynamıyoruz. jacobs, jelert, davinson gibi oyuncular geldikleri takımdan bu sisteme alışkınlar ama bu alışkanlık takıma asla yetmez. şöyle söyleyeyim, biz 3’lüye alışana kadar olası puan kayıplarıyla ligde fenerbahçe alır başını gider. o yüzden baklava 4-4-2 mi oynarız yoksa aynı oyundan devam ederek osimhen’le icardi’yi dönüşümlü mü oynatırız bilmiyorum ama ciddi bir açmaz yaşayacağımız ve bu açmazın tatlı bir açmaz olmayacağı çok açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın