• 329
    hakkında yazılanları okuyup hızlandırılmış bir biçimde ilgili yayına göz attım.
    zannediyordum ki ''osimhen b*k gibi topçu'' gibi yorumlar yaptı, hatta şaşırdım ''lan bu adamın osimhen gömmesi imkansız'' dedim kendi kendime.
    maalesef öyle de çıktı.
    yahu aklı başında çoğu taraftar şu an için okan buruk'un oyun sisteminin çalışmadığını görüyor, 4-2-3-1 inadının başımıza ne belalar getirdiğini biliyor, hatta ve hatta orta sahaya ekstra adam koyma fikrine 12 adam ile mi oynayacağız şeklinde çıkışacak kadar gerçeklikten uzaklaştığını gözlemleyebiliyor...
    adam da genel olarak bu kaygılarından bahsetmiş, modern futbolda 2 tane net 9 ile sahaya dizilmenin çok zor olduğunu ve bu yapıyı kaldıracak oyun sistemini kurmanın zorluğundan bahsetmiş.
    zaten transferin çok büyük başarı olduğunu başta söylüyor, sadece oyun içinde nasıl kullanılacağına dair çok büyük endişeleri olduğunu söylüyor.
    haklı yanları var mı? sonuna kadar var arkadaşlar şimdi inkar etmeyelim.
    okan hoca yaz kampı başında mertens'in yedeği olarak bats'ı düşündüğü kendisi zaten söyledi.
    hocanın oyununda gerçekten çok büyük sıkıntılar var, olmasa young boys'tan 2 maçta 6-7 gol yiyecek seviyeye gelmezdik, beşiktaş'tan 5 yemezdik.
    emre özcan'da osimhen ve icardi'li senaryoda nasıl bir oyun sistemi kurulabilir, okan hoca bunu yapacak mı diye çekincelerinden bahsediyor.
    transfer hakkında eleştirisi bundan ibaret, kesinlikle art niyetli hiçbir şey görmedim.
    eğer ki bu tip yorumlar bile sizi rahatsız ediyorsa hiç taktik teknik konuşulmayan sadece övgü yapılan yayınları izleyebilirsiniz.
    emre özcan'ın söylediklerinin altına imzamı atarım, ama haklı çıkar ama haksız çıkar.
    fakat günün sonunda prime osimhen değil prime drogba bile getirsen, orta saha sistemin sara-torreira ikilisi ve beklerinin ikisi hücumcu, kanatlarının ikisi de fw özellikleri barındırırsa tabi ki bu transferin bir anlamı kalmaz.
    ve bu transfer seni olması gerektiği gibi ileri götüreceğine maalesef geriye götürür.
    oyuncu 100m. euroluk oyuncu da olsa.

    edit : bol keseden adama sallayanları anlayamıyorum, yayının başında adam direkt osimhen'i konuşmaya bile gerek yok. faal en iyi 5 santrfordan biri zaten dedi.
    nasıl osimhen gömmek oluyor bu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın