resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10657
    senin adına sevindim ama takım adına üzgünüm. fakat gitmene üzülsem dahi bu ayrılığın vaktinin geldiği ortaydı. uzun süredir türk futbolcu olmanın dezavantajları ile boğusuyorsun. eksiklerin vardı hataların da oldu mutlaka ama 30 yaşında bir galatasaraylı olarak fiyat performansta daha iyisini bugüne kadar görmedim. şu istatistikleri yapan bir yabancı olsa neler konuşulurdu kim bilir.

    victor osimhen gibi bir ismin türkiye'ye indiği günde burukluğumuz sebebi ve en az onun kadar gündemde olarak. 2. ligden gelip tarihin en kötü sezonlarından birinde parlayıp, avrupa ligi, şampiyonlar ligi demeden attığın onlarca gol ve asist ile. üst düzey katkı ile üst üste gelen 2 şampiyonlukta müthiş pay sahibi ve galatasaray kaptanı olarak, beni memnun etmese de türkiye şartları için iyi bir bonservis ile veda ediyorsun. sadece kötüyü görmediğini ve bu camianın sana verdiği kıymeti bilerek gittiğine inanıyorum. çünkü bizim için artık benfica'da bir aslan var.

    azminle seni daha yüksek yerlerde göreceğimize inancım tam. performansın ötesinde bu formaya verdiğin kıymetle yerin hep ayrı kalacak. yolun bahtın açık olsun kaptan, razıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın