• 12
    hatırlayanlar olacaktır.
    2006 yılında adnan polat öncülüğünde bir yardım kampanyası yapılmıştı.
    o zaman galatasaray bu kadar bütünleşmiş ve büyümüş değildi. iletişim imkanları da şimdiye nazaran çok kısıtlıydı. kampanya geniş kitlelere ulaşamamış buna rağmen 5 milyon usd toplanmıştı.

    şimdi dünyanın her yerindeki özellikle avrupa’da yaşayan taraftara ulaşma imkanı çok kolay.
    eski kampanyada 100.000 usd gibi uçuk rakamlarla daha kısıtlı kitleye ulaşılması hedeflenmişti. eğer bu rakam daha ödenebilir hale çekilir ve geniş kitlelere ulaşılabilirse yani sürümden kazananılabilirse, olayın dünya spor tarihine geçeceğini ve maradona> napoli transferinin modern halinin yaşanabileceğini düşünüyorum.

    yani oshimhenin bonservisi için vakıfa adına bağış toplama kampanyası başlatılması durumunda bu deli tayın (osimhen) bonservisini alabilecek kadar para toplanabileceğini düşünüyorum. ve bunun spor tarihine geçeceğini ilaveten galatasaray’ın tanınırlığına inanılmaz katkı sunacağından da eminim.

    yeter ki bu işin başına camia içerisinde taraftarca sevilen bakın yönetim olarak demiyorum taraftarca sevilen ve güvenilen bir isim geçsin.
    gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. özellikle gurbetçilerden paranın yağacağını düşünüyorum.
    jet fadılın bile 170 milyon euro topladığı yerde biz mi para toplayamayacağız?

    ama kalite ve kitlelere ulaşma konusunda detaylı kafa patlamış olmak lazım. fener ol ya da bilekli al gibi olmamalı. ilkini biz yapıyormuş gibi devasa hazırlık yapılmalı. nereye harcanacağı da belli olduğu için çok rahat toplarız diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın