resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2944
    bizde 11 başlayıp da etkili olduğu maçlar herhalde sadece 6 attığımız sivas ve içerdeki united maçı. ziyech büyük yetenek, tartışmasız ancak olmuyor işte. koşmuyor, temposuz, geri dönmüyor, adam geçemiyor. 1-2 şut atacak, bir de olduğu yerden ceza sahasına yolladığı toplar isabet edecek diye bekliyoruz. stabil bir durumu yok asla.

    geçen yıl bizim için müthiş bir fırsattı. kendisini çok makul bir sözleşmeyle aldık. görme fırsatımız oldu. nasıl bir adamdır, aidiyeti, çalışkanlığı nedir ne değildir tecrübe ettik. hiçbir zaman da takımın önemli bir parçası olarak da hissetmedik. sanki arada bir dışardan gelip katkı veriyordu. özellikle son düzlükte önemli katkı verdi o haliyle bile. gelgelelim kendisinden olmayacağı, kendisine güvenilip yola çıkamayacağımızı da anlamış olmalıydık. biz, 1-2 şutuna kanıp gittik opsiyon kullandık. yanlış iş yaptık.

    keşke şu son gün sergio ve kendisiyle de yolları ayırsak. böyle bir adamın olmaması bence olmasından daha faydalı florya için. takımda bir maç sonra ne vereceğini hiç kestiremediğim futbolcu istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın