resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 396
    her şey bir yana, modumuzu, ruh halimizi değiştirdi. son zamanlarda futbola böyle bakıyorum. birçok transfer için de böyle bakıyorum. muhasebe kısmını, takım içi dengeler açısından sorgulamaya varım. fakat kulüp muhasebesi gerçekten türkiye gibi geri kalmış, işlerin resmi değil, el altından yürüdüğü bir ülkede konuşmak manasız kalıyor.

    beşiktaş'ın transferlerini nasıl yaptığını, matematiksel olarak açıklayabilecek var mı? benim karşı geldiğim nokta, kulüp parasını başkanlar pr malzemesi yapmasın. kimseye büyük başkan çekilmesin. yarın kulüpler ekonomik olarak kötü gününde olursa, koşa koşa hepsi ankara'ya gidecek. hepsi bunu yapacak.

    ekonomik olarak bu kadar kötü. siyasal skandalların bu kadar fazla olduğu bir ülkede. milyonlarca insanı mutlu eden nadir şeylerden biri futbol. devletimiz bize iyi bir gelecek hayal ettiremiyorsa, bu hobimizi de finanse edecek, etmek zorunda. futbola bakışım üzülerek bu yöne evrildi.

    geçen yıl icardi'nin bayern'e attığı panenka, ziyech'ın, kerem'in united maçlarındaki golleri. tete'nin kopenhag'a attığı comeback golü. bunların hepsi, hayatımdaki en mutlu anların içerisinde olacak şeyler. futbola da böyle bakıyorum. güzel anılar biriktirmek. şampiyonlar ligine giderken, kupayı alacağız diye kimse beklemiyordu. güzel anılar biriktirdik. elendik. bu sene gidemedik, o anılardan mahrum kalacağız dedik.

    belli olmaz, belki uefa bize daha uygun gelir, yıllar sonra bir final belki bir kupa görürüz. allah yolumuzu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın