• 623
    zamanında kewell-baros-lincoln-elano-keita-arda gibi üst düzey hücum rotasyonu oluşturduk. ama savunmada meira'nın da gidişiyle beraber kewell mı semih mi oynasa dedik. kalemizde istikrarsız bir de sanctis ve sonrasında kötü bir performans gösteren leo franco vardı. bekler desen vasattı. orta saha desen linderoth dışında sağlam bir takviye görmedik. ki o da zaten geldiği gibi uzun süren sakatlıklar boğuştu ve faydalanamadık. kısmen mehmet topal o bölgede toparlayıcı oldu.

    sözün özü, en coşku dolu anda söylemek gerekiyor bazı şeyleri. fifa serisi oynamıyoruz. ileriye iki - üç fovret koyup da yediğimizden fazla atarız mantığı işlemiyor.

    öncelikli ihtiyaçlarımızı karşılamadan yapılan bir hamle ile taraftarın gazı belli ki alındı. ancak bu maraton boyunca gidişatı değiştirmeyecek. üstelik kerem de kaybedilmişken daha da elimiz kolumuz bağlı hale geliyoruz.

    iş bu entry, yalnızca osimhen transferinin yankısı ve tüm tepkilerin örtbas edilmesine yöneliktir. gecenin devamında yapılabilecek doğru hamlelere dönük olarak güncellenebilir.

    takımın gereksinimleri, başarılı olması için eksik noktalara takviye yapılmasından çok popülist yaklaşımla tepkileri üstümüzden savuşturalım amacı olduğunu düşündüğüm için bir kez daha yönetim istifa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın