resim
Ismail Joshua Jakobs
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Senegal
  • 216
    galatasaray görünümlü hesapların rakiplerimiz tarafından satın alındığının en net kanıtı olan futbolcudur. monaco ligde üç maç yapmış şimdiye kadar ilk ikisinde bu arkadaş 11 başlamış. sonuncu maçı da zaten dün oynamışlar büyük ihtimalle transfer durumundan dolayı oynamadı.

    hal böyleyken sosyal medyada galatasaraylı görünen hesaplar bu adamın takımında kadro dışı olduğunu ve galatasaray transferinin tamamen komisyon sebebiyle yapıldığını yazıyor. altında 1500 tane yine galatasaraylı hesap şaşırmadık tarzı şeyler yazıyor. sonuç olarak da elde canından çok sevdiği takımına bunların zırvalarını okuyup bilenen onbinler kalıyor. bakın bunun adı şerefsizliktir. kimsenin galatasaray yönetiminden memnun olduğunu sanmıyorum ama bu kadar da kötülenecek bir transfer değil bu. adam bir gelsin oynasın bakalım sonra gömeceksek yine yönetim gömelim. görelim bakalım monaco'da ilk 11 çıkan adam bizim yol geçen hanı defansımıza iyi mi geliyor kötü mü.

    canımı aşırı derecede sıkıyor şu transferlerle ilgili peşinen yapılan kötü niyetli yorumlar ve görüyorum ki bütün taraftarlar da bunlara alkış tutar duruma gelmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın