resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 238
    transferin yatması hayrımıza olan oyuncu.

    tapusunu alamayacağın, yıllık ücretinin muhtemelen tapusuna sahip olduğun kerem aktürkoğlu satışı ile eşit olacağı bir oyuncudan bahsediyoruz. tarlayı falan satıp pavyonda paraları yemeye benziyor bu.

    forma satışıyla da kimsenin milyonlarca euro kazanacağına inanmıyorum, kaç yıldır söylenen bir yalan; gerçekleştiğini de görmedim.

    ayrıca adam istikrarlı olarak sakat. pandemiden sonraki sezonların hepsini en az 2 ay sakat geçirmiş. türkiye ligi'nde kendini kasmaz, sakatlanmaz desek de zeminler o kadar kötü ki saçma sapan bir sakatlık da geçirebilir. belli ki sakatlığa yatkın bir oyuncu.

    ek olarak geçen sezondan beri maç yaptığı yok, muhtemelen kulübüyle kavgalı; son zamanlarda napoli'yi takip etmedim.

    form tutması sakatlığı vs. derken bu adamdan sezonun en az çeyreğinde verim alınamayacak.

    iyi bir oyuncu mu, dehşet bir oyuncu. bizim ihtiyacımız var mı? bu oyuncuya ihtiyacım yok diyeni döverler. ilk ihtiyacımız değil sadece ve bizim gibi bir kulübün bu denli para harcama lüksü yok. çok net. football manager'da transfer edin, fifa'da edin ama burada her şeyi bilerek gelmesini istemeyin. sırf forvet hattının maaş yükü 20+ mn euro olacak. e yuh yani, ligin %90'ının toplam takım maaş bütçesi bu kadar değil. lig belli, yayın geliri belli, avrupa ligi'nin gelirleri belli. bu forvet hattına rağmen saçma sapan bir planlamaya sahip olduğumuz için yine şampiyon da olamayız * bu arada da olsak bile bu maddi yük karşılanamaz avrupa ligi geliriyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın