resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 792
    oynadığı maçlarda gayet verimli oynadığını düşündüğüm oyuncumuz. ama bakıyorum medyadaki bazı kişiler dubois’dan kötü diyor. kendileri muhtemelen izlemiyor da biz en azından izliyoruz. bu kişilere uyup da umarım oyuncumuzu gömmeye başlamayız.

    bu arada her iki bekimiz de hücumda orta sahaya geçiyor ve kanatlar çizgiye geliyor. böyle pozisyonlarda takım topu kaybedince arkada açık veriyoruz. ama bunu hoca böyle istiyor. bu tarz açıklarda niye oradasın diye kızılacak kişiler oyuncular değil. jelert en azından hızı ile bu açıklarda yetişebiliyor. ama böyle oynayınca o açıklar verilecek.

    ayrıca boey gibi jelert de orta açmaktan çok pas atmayı seviyor. gelişi güzel orta açmaktansa pas atmayı tercih etmesi de hoşuma gitti. oynadıkça daha iyi olacağını düşünüyorum.

    artık verilen bonservis unutulmalı. jelert demedi bana bu kadar bonservis ödeyin diye. yok bu para eder mi etmez mi düşünmeyi geçmeliyiz. biz ffp’den ağzımız yandığı için muhasebeci olduk ister istemez ama oyunculara haksızlık yapıyoruz artık. verimli mi değil mi buna bakalım. her oyuncudan kar etmek zorunda değiliz. daha iyisini de belki bulabilirdik ama aldık artık. geçmişte kalmak yerine oyuncumuza destek olmalıyız. kaldı ki jelert burada olmak isteyen ve çok hevesli bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın