resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13608
    adana demir maçınında çıkartğı kadroyu gördükten sonra kendimle alay edilmiș gibi hissettiğim için ne maçı izledim ne de sözlüğe girdim. aynı șekilde kadro ile çıktığı maçları da kișisel olarak izlemeyi düșünmüyorum.

    young boys maçından sonra sözlükten de mesajlaștığım yazarlara da yazdım, sözlüğe de yazdım. istediğiniz kadar kendinizi parçalayın. yine 6 numarasız bașlayacak diye. yine 6 numarasız bașladı. maçın istatisliklerine baktım. biz 16 șut atmıșız adana 14. bizim gol beklentimiz 2.32 adana'nın 2.31.

    izleyen arkadașlara soruyorum. beklerimiz çok kötü oynadı dimi? yine. kanatlar bek kovalamadı dimi? çünkü kanatlar bek kovalamalı. öncelikleri budur okan ball'a göre. yoksa bizim açıklardan dolayı değildir. galatasaray ortasahası harran ovası gibi miydi? șașırdık mı? oynattığı oyun için ortasahaya 2 tane valverde gerekiyor. düșünün
    ütopikliği.

    abi daha ne olması gerekiyor. herkesin aklıyla oynuyor adam. rakip hatalı goller yemeyip hafif direnç gösterse bu maç böyle bitmeyecekti. her dirençli rakibe puan kaybedecek bir oyun oynanıyor. fener deplasmanını da kaybedecek. daha sonra anadoluda da puan kayıpları bașlayacak.

    (bkz: 31 ağustos 2024 adana demirspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın