• 174
    hala galatasaray bünyesinde iş yapmaları rezillik olan ikilidir. daha önce de yazdım transfer olur olmaz ayrı mesele. gidersin alamazsın, alırsın tutmaz bunlar her kulüpte olur ancak bu arkadaşların kesin anlaşıldı, yarın geliyor diye haber uçurup da alamadıkları üçüncü oyuncu oldu mario hermoso.

    oğuz aydın bitti denildi, ezeli rakibe kaptırıldı. çok kanat oyuncusu var denildi. bugün 1 eylül 2024 itibariyle galatasaray'ın iki kanat için oyuncu rotasyonu kerem, barış, yunus ve biraz da yusuf demir. ziyech denklemden düşmüş görünüyor.

    guela doue kesin bitmişti, imzaya geliyordu ve hocanın birinci tercihiydi. öyle oldu, böyle oldu bu da kaçtı. yerine 11 milyon euro'ya elias jellert alındı. şimdiye kadar bu bonservisi hak etmekten uzak bir performansı var. umarım çok başarılı olur.

    mario hermoso ... evi bile hazırdı. sol stoper eksiğimizi tamamlayacak oyuncuydu. eşek yüküyle para teklif edildi. son anda roma aldı. sonra öğrendik ki oyuncu ile yüzyüze görüşmemişler hiç. telefon ile iş bitirmeye çalışmış iş bilmez, vasıfsızlar. hayır benim gücüme giden şey, oyuncunun ve yamyam menajerinin galatasaray yöneticilerinin vasıfsızlığını ilk andan anlayıp roma'ya teklif yükseltmek için bizimkileri kullanmaları ve bizimkilerin hiçbir şey anlamayıp transfer bitmiş gibi medyaya haber salmaları.

    bunun yanında wendel için bir ay zenit'in kapısında yatıp sürekli sosyal medya üzerinden taşşak geçilmemiz var.

    netice itibariyle bu kadar rezilliğinin ve aşağılanmanın üzerine bu arkadaşların ülkeye bile girmemeleri lazım ama hala görevdeler. şimdi bu rezillikleri unutturmak için rabiot kovalayacaklar ancak bu iş bilmezlik ile o seviye bir oyuncuyu bitirmeleri mümkün değil. dua edelim ezeli rakiplerden birisine kaptırmasınlar. yani inanın şu transfere hiç girmemeleri ugraşıp rakibe kaptırmalarından daha hayırlı. okan hocam sen de bu kele ve bu bademe arka çıktın. onu yazdık bir köşeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın