• 319
    varlığından şüphe duyduğum komite. yani bu takımdaki stoper sorunu iki senedir belli. aylardır biz farkındayız, bu komitedeki arkadaşlar ne düşünüyor acaba? sanchez'in yanına sol ayaklı hermoso biçilmiş kaftandı. nelsson ve abdülkerim iyi bir takımda yedek bekler artık. aylardır boşta olan stoperi göremediler ve o da elden kaçtı.

    muslera artık çok fazla hata yapıyor, geçen sezon sonunda önüne iyi bir kaleci alınıp kendisi kabul ederse uygun bir maaşla ikinci adam olmalıydı. yapamadılar.

    mertens'e bu yaşta bu parayı bir araplar verir bir de biz. adam zor maçlarda sahada kayboluyor. ben adana demirspor'a gol atsın diye bu kadar çok maaş veremem, vermemeliyim. kendisi ile vedalaşılmalıydı. yapamadılar.

    ...yahu daha hangisi sayayım? nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça... sadece 1 tane sol beki varken onu da taraftarın tepkisi ile apar topar göndermelerini mi, aylardır hala sağ bek bulamamalarını mı, dünya futbolunda en kolay bulunabilen dayanıklı siyahi-sprinter 6 numara bulamamalarını mı, takımı papaz futbolcularla doldurup onlardan mücadele etmelerini beklemelerini mi... yaptıkları doğru var mı onu da bilmiyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın