resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13510
    2024-25 sezonunun bundan sonrası adına önünde tek ve benim için şimdilik son bir görevi var: takımı 2025 mayısında 25. şampiyonluğuna ulaştırmak. ve bu kadar. yeniden heyecan duyarak hayırlısıyla başlayacağım herhangi bir avrupa serüveninde kendisinin hocamız olmasını istemiyorum.

    final ve hedef maçlarında sahaya sunamadığı oyun ve doğal neticesi olarak alınan yenilgiler büyük eksiydi. young boys eşleşmesi kendi adıma en çok üzüldüğüm eşleşme çünkü başarısını geçtim, euro’nun 40 olduğu/olacağı bir yılda bu kadar boş yere, bir inat, inat değilse beceriksizlik uğruna, şampiyonlar ligine kalamamamız ilk sıradan kendisine yazar ve bu durumu gözümde tekrardan pozitife çevirebileceği bir ortam maalesef bulunmuyor.

    çok büyük ihtimal sene sonunu göremeyecek ama istediğim ve gönlümden geçen bu takımı üst üste 3. defa şampiyon yapması ve görevini bırakması/yeni yönetimin gelmesi ve yeni yönetimin yeni bir hoca seçmesi.

    çok kırgınım ve üzüntülüyüm hocam. galatasaray’a kırılmaz, küsülmez ve sonuna kadar destek verilir. ancak bireylere kızılır, darılınır ve küsülür. maalesef eylül 2024’e girerken size karşı kırgın hissediyorum, bunu da geçirebileceğiniz bir şey bulunmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın