resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5337
    bugünlere gelmemizin sorumlularından biri de, bana göre, iyisiyle kötüsüyle sayın timur’dur. anladık, mevcut yönetimle devam edemeyeceğini düşündü. peki, madem bu kadar sorun var, neden bu süreçte kendi ekibini oluşturmadı? son seçimde yönetim kurulunda yer almadı, o zaman kursaydın ekibini, camiadan insanlarla çıkıp, bu haksızlıkların karşısında "mıh gibi" aday olsaydın. neden olmadı? "ben adayım" dediğinde, destek bulurdu, eminim.
    şartlar uygun değildi belki, anlıyorum; ama bu camianın bir gün başkanı olma hayalin varsa, her zaman şartların uygun olmasını bekleyemezsin. bunu senden benden daha iyi biliyor olması gerek.

    yönetim kurulundan çekildikten sonra sular bir türlü durulmadı. her hafta bir olay, her hafta yeni bir kriz. şimdi biz, bu işlerin ortaya dökülmesinde kendisinin hiçbir rolü olmadığını mı düşüneceğiz? her şey olup bitecek, yönetim devrilecek, timur da aday olup başkan seçilip bu işlerin keyfini sürecek, öyle mi?

    kabul edelim, kulüp ve camia için yaptıklarını inkar edemeyiz. belki de kendisine hak ettiği teşekkürü de etmedik, doğru. ama kurduğu plan biraz daha düzgün ve derli toplu olsaydı keşke.

    umarım, çevresindeki aklı başında insanlar onu bu konuda uyarır. çünkü bu iş böyle olmaz. sevgi insanı gönül insanı olarak görüyorsa kendini bana kalırsa bu şekilde bir yol izlememesi gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın