resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13497
    galatasaray’ın teknik direktörü.

    bugün hala daha kendisi hakkında konuşulması abesle iştigaldir. 5-0’lık beşiktaş rezaletinin üzerine young boys gibi bir takıma elenip kulübünü şampiyonlar ligi’nin gelirinden mahrum bırakan gerçek bir galatasaraylı efendice istifa eder. yönetim kabul etmese bile istifa eder ve gider. kendisinde bir kere bunu yapabilecek bir galatasaray sevgisi yok, bunu bir kenara koyalım.

    üstüne takım bu kadar berbat oynarken, son 7-8 ayda önemli sayılabilecek hiçbir maçı kazanamamış, kazanmayı bırak mevzubahis maçları kazanabileceğine dair hiçbir emare gösterememiş bir teknik direktörü sorgulayamayıp hesap soramayan bir yönetim de yönetim değildir. hepsini geçiyorum tüm bunlar yaşanıyorken aynı teknik direktöre bu kadar transfer yapan yönetim açık söylüyorum orada galatasaray için değil kendi menfaatleri, kendi kişisel çıkarları için bulunuyordur.

    bundan böyle galatasaray ile ilgili harcama yapıp bu zihniyetteki insanların çıkarlarına çanak tutacak gerçek galatasaraylılar da lütfen bunları otursun bir düşünsün, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın