• 132
    an itibariyle sosyal medyada donen fatih terim editleriyle, okan buruk'a laf cakan insanlarin gormesi gereken baslik. fatih terim'i en cok seven gs taraftari yarismasi yapsak gercekten iddiali olurum, bunu buna ragmen yaziyorum. gordugunuz gibi hic de uzun olmayan bir zaman once, ayni yorumlar fatih hoca icin de yapilmis, dunya kadar adam alindi hadi artik diye. yani ortada hic de "fatih hocama bu kadar oyuncu alinmadi" diyerek okan buruk'a yuklenmek bana dogru gelmiyor. eyvallah tarihimizde hic bu kadar bonservis odemedik elbette, lakin transfer yapma, hatta kagit uzerinde kaliteli oyuncular alma adina fatih terim zamanlarinda da benzer seyler yapildi.

    tabi bambaska detaylar da var, ayni fatih hocamiz sampiyonlar liginde forvetsiz de birakildi, keza okan hoca icin de rezalet bir yonetim kadrosu var basta. su an yapilan yorumlar yonetimi aklar gibi oluyor, ustlerine duseni yaptilar, bak okan hoca beceremiyor demeye cikiyor. asla iyi bir yonetim sergilenmiyor, dogru zamanda dogru maliyetlerle yapilmayinca da anlami pek yok bu islerin. okan hocanin kabahatlari az degil, lakin kabahatsiz bir insan, bir hocamiz da hic olmadi, olmayacaktir da. biraz sakin kalmakta, dilleri isirmakta fayda var, hakeden ve kredisi olan insanlara hatalarini duzeltme firsati verelim. bak yonetim bile sanki aylardir yasanan seyler yasanmamis gibi 2 oyuncu getirince gorevini yapti kategorisine gelebildi insanlarin gozunde...

    edit: gerci sunu da yazmak gerekiyor, en basta okan hoca yonetime sahip cikti kameralar onunde. bunun uzerine bir de kalkip taraftara ve elestirilere yonelik cok yanlis laflar etti. fatih hoca olsa coktan bu yonetimin agzina sicmis, bu sebeple de gorevde kalmamis olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın