resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1502
    ailesi tarafından zeka veya güven problemi olduğu için alınacak şey kadar para verilip gönderilen çocuk gibi düşünülen şahıs. ne yazık ki yukarıdaki anlatılan gibi değil durum. adamın giderken, herhangi bir sınırı yok. ne bonservis olarak, ne de yıllık ücret olarak.

    bunlardan dolayı, her gittiğinde ayrı bir kazık yokluyor. a 1 bonservis + 1 yıllık ücret mi, cenk için o 3+3. 2 transferle önce yönetimin nefesini kesti, dediler ki ş.l. bekleyelim. o da yatınca, tepkiler üzerine olmayan parayla son sürat transferlere başladılar.

    yani yine kartlar cenk'in elinde. istediğini istediği fiyata sokar.

    bir de ailenin akıllı çocuğu vardı bir zamanlar. hem cebinde kendi parası vardı, hem de kulübün parası. istediği kadar. buna rağmen gidiyordu, f/p odağını bozmadan bu kulüpte görmeyi isteyeceğimizi oyuncuları, istediğimiz fiyatlara getiriyordu. hata yapmıyor muydu? vardı hatası, zaha'da, tete'de veya ndombele de... kulübe maliyeti ne oluyordu? getirdikleri veya getirmeyi denediklerinin yanında bir hiç...

    işte o zamanlar bu sözlükte ben bir sürü troll gördüm. devamlı kendini eleştiren, cenk ergün gelirse başımıza gelecekleri dile getirdiğimizde, abuk subuk bir örnek transfer havuzu koyup kendisini güzelleyen. ne oldu şimdi onlara acaba?

    soruyorum taraftara jelert mi, angelino mu?
    sara mı, ndombele mi? (lütfen burada fiyat performansa bakınız, sara tabii ki daha iyi oyuncu)

    yukarıdaki sorulara bin defa angelino, ndombele derim. şimdi ndombele konusunu biraz daha açayım ki, olay anlaşılsın. o isim ndombele değil de 1 yıllığına 3 milyon mustafa sarp mı, yoksa bonuslarla 23+2.75 yıllık ücret + bilmediğimiz imaj haklarıyla 4-5 yıl sara mı? yine mustafa sarp'ı seçerdim.

    hatta soruyu değiştireyim, yıllık 7 milyon euro ücretten zaha mı, yoksa sara mı deseniz de zaha derim. çünkü aynı fiyata geliyor neredeyse, zaha dediğiniz adam performans veremese de piyasası değeri belli adam. bu kadar basit olay.

    şimdi erden timur'a gak guk edip, sesi kesilenlere sormak lazım. cenk ergün güzelleyenlere falan da sormak lazım... daha doğrusu troll olması bu kadar olası kişileri sözlükten atmayanlara da sormak lazım. ne haber?
App Store'dan indirin Google Play'den alın