• 315
    okan hocam,

    https://x.com/.../1762389739876102515

    şu kısacık anı tekrar hatırla. o gün karşında dönemin en iyi oyuncularından biri vardı ve yapman gereken şey sana çok basit ve net bir şekilde söylenmişti. karşındakini alt etmenin yolu mücadeleyi asla bırakmamaktı.

    şunu da hatırla hocam. bu anıyı kıymetli yapan karşında petit ya da arsenal olmasıydı. sıradan bir anadolu takımına karşı söylenmiş olsa bu kadar hatırlanmayacaktı. kendinden daha büyüğü devirebiliyorsan büyük olursun. türkiye liginde kırdığın rekorlar, abuk sabuk bir istatistik dinine inanan bugünün sosyal medya taraftarından başkasını mutlu etmez. ama senin de gözünü o elle tutulur hiçbir kıymeti olmayan rekorların sahte renkleri boyamış gibi. uyanma zamanı çoktan geldi, geçiyor hocam.

    itiraf edeyim, sanırım ilk kez senin için olumlu bir şeyler yazmaya çalışıyorum. şu an bir çok kişinin kellene göz koyduğu ortamda sıradan bir taraftar olarak önceki düşüncelerimle çelişkili bir halde seni destekliyorum hocam. şu bir kaç aylık sürede daha önceki iki yıldan daha fazla tecrübe kazandığını düşünüyorum. umarım gerekli dersleri çıkarmışsındır. çünkü her an her şeyi yemeye hazır günümüz dünyasına karşı direnmen ve oradan daha güçlü çıkmayı başarman takıma da güç katacaktır.

    bugün teknik direktör olarak karşında galatasaraydaki geleceğin var. sabaha kadar kovala hocam. seninle birlikte kovalamayan yönetici, futbolcu, taraftar olsun her kim varsa artık onlara karşı da böyle nahif durmayı bırak. artık daha cesur olman gerekiyor hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın