resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13484
    yoğun eleştiri ile hakaret ve saldırı arasında fark var. bu aralar eleştiri altında bildiğin hakaret ve saldırı görüyor, burda bile.

    eleştirilecek çok yönü var bu sene dahilinde. önünde hamza hamzaoğlu gibi bir örnek varken, aynı hataları yapmasını anlamak güç. gözüne perde indi, doğruları göremiyor hoca. hatalarında ısrar ediyor.

    halbuki hiç kimsenin beklentisi yokken ilk sezonda, başakşehir maçında oynattığı oyunu, şikeci deplasmanında farklı taktikle çıkıp 3-0 kazanılan net oyunu da takdir ettik. herkesin beklentisi zaten bu tarz zeka kırıntılarını görmek. bunları görememek herkesi üzen ve çıldırtan. bir de üzerine facia basın açıklamaları. bunlar birleşince insanda umut bırakmıyor. en kötü olan da bu. bir umut görecek olsak, ona sarılıp çıkarız bu cendereden. ama erden timur gibi bir dengeleyici, problem ortadan kaldıran biri olmadan, sadece saha içine konsantre olmak zor.
    işte okan hocanın fatih terim gibi efsane olup olmayacağını biraz da elinde olmayan bu süreç belirleyecek. fatih hoca bu tarz durumlardan güçlü karakteri ile camiayı da çıkartmıştı. şunu da söylemeden edemeyeceğim. teknik direktörlerini bu durumlara düşüren yönetimlerden bu camia uzak olur hep inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın