• 115
    korkusuz korkak filminde, merhum kemal sunal'ın canlandırdığı mülayim karakteri 4 milyon lira olan büyük ikramiyeyi kazanır. ancak kısa süre içinde öleceğini düşünen ve artık paranın kendisi için bir anlamı kalmadığına inanan mülayim, "bu parayla ülkeye en faydalı tesisi kuracağım der" ve lüks bir tuvalet yaptırır. açılışta kendisine, "paranızı daha karlı bir işe yatıramaz mıydınız?" diye sorulduğunda mülayim, "ben zamansız gelen paranın ancak üstüne s*çarım" der.

    şimdi sen bütün yazı, taraftar transfer diye diye helak olurken boşa geçirmişsin, üstüne gitmiş süper kupayı tarihi hezimetle kaybetmiş, young boys gibi bir takıma elenerek 30 milyon avrodan olmuşsun. ve ne hikmetse birden aklına transfere ihtiyacın olduğu gelmiş ve son günlerde panikle oyuncu gönderip, oyuncu almaya çalışıyorsun.

    kusura bakmasınlar da, artık çok da bir anlamı kalmadı şu saatten sonra yapılan, panik transferi olduğu belli hamlelerin. o işi, takım hasta olmadan önce halledecektiniz. o zaman transferin de gerçek bir değeri olurdu belki. şu an yapılansa taraftar gazını almaktan öte değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın