resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13473
    kendi oyunun çözüldüğünü kabul etmeyip oyuncu değiştirerek sorunu çözebileceğini düşünüyor. bunu yaparken de futbolun en önemli mevkisi orta sahayı önemsemiyor. zaha gitse bile aktif 5 kanat oyuncusu olan takıma hala kanat istiyor. üstelik avrupa’da kadro kısıtlaması varken. 4 yerli kontenjanı yazması gerekiyor elinde 3 tane yerli topçu varken birini daha gözden çıkarıp yabancı stoper istiyor. ama asla orta saha istemiyor.

    süper kupa maçında gedson bizi ezdi, young boys maçlarında niasse. geçen sezon içerde kaybettiğimiz maçta fred. ama orta sahada sorun olmadığını düşünüyor.

    orta saha rotasyonunuz, torreira, berkan, k.demirbay, sara, mertens, kaan. mertens 37 yaşında, kaan’ı bir yerlere yama yapmaktan orta saha oynatamıyoruz. hatta berkan da sol bek yedeği.

    fenerbahçe orta sahası; fred, ismail, szymanski, mert hakan, irfan can, krunic. krunic’i gönderip amrabat alacaklar. üstüne bir orta saha daha arıyorlar. medina, onuahi ismi geçiyor. çünkü geçen sene fred sakatlanınca ne olduğunu gördüler.

    beşiktaş orta sahası; al-musrati, gedson, ndour, rafa silva, salih uçan, onana, muçi.

    görüldüğü gibi hepsi hem sertlik, hem rotasyon, hem tempo olarak bizden daha iyiler.

    okan hoca 37’lik mertensle bu sene de şampiyon olacağını düşünüyorsa büyük yanılıyor. futbolun temellerinden biri orta saha. bunu görmek için deha olmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın