resim
Ismail Joshua Jakobs
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Senegal
  • 70
    benim oğlum bina okur döner döner yine okur. bir anekdot anlatılır kissinger hakkında (abd'nin efsanevi dış ilişkiler bakanı ve politikacısı) bir dünya tarım konferansına bu katılır. sorarlar "neden tarım bakanı değilde sen katıldın" , cevap "tarım, tarım bakanına bırakılmayacak kadar stratejik bir konudur".
    transfer teknik direktöre bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur. sen yine daha önce gelenlerin benzeri ve bu seferde ciddi sakatlık problemleri olan birini alıyorsan kapat dükkanı gitsin.
    okan buruk ne yazık ki takıma oynatmak istediği oyunla oyuncu profilini bir türlü birleştiremiyor. bakın 2 sezon hep başarılı dendi lakin ilk sezon 1 aylık dünya kupası arası olmasa belki devre arasını görmeyecekti. geçen sezon fenerbahçe'den başka rakibin yoktu ligde. ısrarla bana göre sadece futbolcuların kendilerini göstermek için çabaladıkları maçlar örnek gösterildi.
    umarım transferi gerçekleşmez. 10 milyon avro müzmin sakata bağlanamaz. rezalete bak yahu adamlar sakat futbolcusunu sana 10 milyona iteliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın