• 1066
    okan buruk yönetiminde yerinde yeller esen. o kadar ofansif adam alıp torreira-kaan-sara(kdb) yapılırsa anca kurtarır. ancak biliyoruz ki kurgu torreira-mertens-sara olacak. orta sahada sadece torreira olacak.

    ileride o kadar adamın ne yapacağını kendileri dahil kimse bilmiyor. plan falan yok haybeye "gidelim bakalım la belki tıklarız bi' tane" şeklinde ileri taşıyoruz topu. mertens zaten neredeyse yardımcı forvet mevkisinde, sara rolü dışında oynadığı için yoklarda, torreira da her yere yetişmeye çalışıyor ama nafile. basit top kaybı sonunda tarla gibi orta sahamızı 2 pasla geçip azman siyahi forvetiyle golü atan anadolu takımlarını görür gibiyim şimdiden.

    şampiyonluk yok, şampiyonlar ligi zaten hiç olmadı, tarihin en pahalı transferi sara'yı madara ettin, torreira'nın verimini düşürdün, bir basın toplantısında onu da milletin önüne atıp küstüreceksin belli. muslera zaten memleketlisi ve millet onu yemek için yer arıyor. icardi'nin şampiyon olunan ve gol kralı olduğu yıl yemediği laf kalmamıştı zaten, onu da ettik mi "hantal". mertens'in yaşı otuz yedi(!), sol kanattaki keremi çoktan yedik bitirdik. bay da zaten havalara girmişti derken hop ffp'yi de yedin mi hoşgeldin fetret devri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın