resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13452
    hocam yordun be.

    sadece young boys'a elenmek değil mesele. pozisyona giremeden elendik sıkıntı bu. hele ilk maç neredeyse beşlik oluyorduk.

    daha bir kaç gün önce süper kupada beşiktaş'tan 5 yedin. futbol bu olur dedik geçtik. üzerinde fazla durmadık. maçtan önce en çok kupa kazanan iki takım karşılacak diye fb'ye laf sokuyordun. ne gerek var. sana ne.

    şampiyonluk kutlayacağın maçta fb'ye evinde hem de 10 kişiyle 1-0 yenildin. az önce de dedim futbolda her şey olur. 2000 yılında sen futbolcuyken hatta sahadayken en iyi zamanımızda frikikten çarpan topla bizi evimizde yendiler. ama o maçta fener'e sahayı dar etmiştik. böyle rezil bir futbol yoktu. keza terim'in 3. dönemi süper final serisinde yine evimizde 2 atakla 2-1 yenildik. ama yine tek kale oynamıştık.

    bu kadar üst üste travmayı da kaldıramayız. daha kopenhag ve sparta prag maçlarını saymadım. hadi sparta prag'da sağ bek ve sol bekin yoktu kimse de sana yüklenmedi zaten. ama diğerlerini ne yapacağız.

    2022-23 sezonunda ali palabıyık'ın katlettiği 2-2 biten meşhur alanya maçında yıllar sonra nefis top oynamıştık. bırakılan 2 puan bizi zerre sarsmamıştı ve kimse sana bir şey demedi. çünkü harika futbol oynamıştık.

    benim pek umudum yok ama inşallah toparlarsın. söylentiler doğruysa ve hala 1.68'lik adamları transfer ettirmeye çalışıyorsan zaten olacaklar belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın