• 940
    rezalet bir kadro tercihi sebebiyle kaybettiğimiz maç. hiiç öyle yönetim cart curt demeyin. çift forvet, eksik orta saha, bu maç için gayet yeterli sağ bekin yedek başlaması, bu sebeple sağ açıkta etkili olan futbolcunu anlamsız şekilde sağ bek oynatıp ondan da mahrum kalman, normalde bu futbolcunun yerine girip iyi işler yapan adamını (ziyech) maçın başında heder etmen ve bu hamleden mahrum kalman, aynı şekilde ikinci forvetini de maçın başında heder edip bu hamleden mahrum kalman, rezalet bir sahaya yayılım vs. vs.. tüm bu hataların sonucunu da maçın henüz başında gördük aslında, biz atak yapamıyorduk ve karşımızdaki b.ktan takım neredeyse kalemize her geldiğinde tehlike oluşturuyordu, işin kötüsü de ara sıra değil sürekli geliyordu sürekli. öyle ayda yılda bir gelen kontra değil, sürekli! ilk yarıda attıkları kornerleri sayamadım, yetişemedim çünkü o kadar çoktu ki!

    ilk yarı böyle geçti, halbuki daha maçın 10. dakikasında büyük hatalarla maça çıktığımız belliydi, akıllı ve insaflı biri en azından 2 değişiklikle hatasından dönerdi ama dönmedi! bakın ciddiyim, galatasaray düşmanı birine “anlamsız bir kadro ve taktik tercihi yap ve şl’den elen” deseler muhtemelen aynısını yapardı. tabii ki okan buruk bu sonucu dileyerek yapmadı bunları, kendisine iftira atamam. tam aksine kendisine yöneltilen orta saha eleştirilerini (ve genel olarak bütün eleştirileri) “ulan nasıl olsa kendi sahamızda zayıf bir takımla oynuyoruz, biz bunları her halükârda yeneriz, bari b.k gibi bir kadro çıkarayım da eleştirenleri g.t edeyim” düşüncesiyle savuşturmak için yaptı. ama sonunda tam tersi oldu, çünkü hem karşıdaki takımı hem de kendi hatalarını fazla küçümsemişti. maçtan sonra da tüm bu olanlardan hiçbir ders almadığını gözümüze gözümüze sokan açıklamalar yaparak, hatalarından ders alacağını ümit eden (ben de dahil) az sayıdaki taraftara “çok beklersiniz aq” dedi.

    özetle bu maçı ve turu kaybetmemizin tek sorumlusu başta okan buruk olmak üzere teknik ekiptir. yönetimin hataları, eksikleri, ihmalleri ve şusu busu ayrı bir konudur. umarım okan buruk toparlanır ve beni g.t eder ancak son derece ümitsizim bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın