resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13413
    tek planlı teknik direktörlerden biri. o plan da el yordamıyla, deneme yanılmayla, transfer obezliğiyle bir 11 ve birkaç alternatif belirleyip allah ne verdiyse pres futbolu kılıfıyla kaos yaratmak, kalite farkıyla kazanmaya oynamak.

    o da her seferinde oyuncularla iyi başlayan iletişim ve sempatiyle bir müddet işe yarar fakat devamlılığı olamayacağı için ikinci senesinde toslar.

    adam adama baskı harici topsuz oyun fikri olmayan, üç pas yapıp rakibin yerleşimini bozabilecek bir toplu oyun planı olmayan bir teknik direktör okan buruk. hurra'yı dominant oyun saymanın bedeli avrupa'nın vasat ve vasat altı takımlarına elenmek oldu iki senedir.

    o kadar iyi oynadığımız sanrısına kapıldığımız bayern münih'ten her gelişlerinde gol yediğimiz gerçeğiyle yüzleşmemekti bu oyun. tarihin en berbat manu karşısında rezil olmaktan kurtuluşumuzun rakiple değil de kendimizle alakalı olduğunu zannetmekti.

    bir maçın herhangi bir 15 dakikalık bölümünde iyi oynayan 11'in sonraki maça direkt başlaması işlerin ne kadar doğaçlama, plansız, taktiksiz yürüdüğünü young boys eşleşmesi tokat gibi çarptı yüzümüze.

    deniz bitti. okan buruk'un tek alametifarikası oyuncu idaresi ve iletişimdi, o da kalmadı artık. birazcık farkındalığı varsa istifa edip takımın önünü açar, bombayı yönetimin kucağına bırakır ama o hâlâ transferden filan bahsediyor.

    yazık gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın