• 48
    geçen sene kazan kaldırmaya çok müsait ortamlarda çok müsait şeyler yaşarken kazan kaldırmak yerine çıkıp oyununu oynayan futbolcular transfer ettiğine göre işe yarayan test.

    erden timur gittikten sonra oyuncularla nasıl bir iletişim kuruldu veya kendilerine ne yapıldı da geçen sene sineye çektikleri şeyler bu sene çekilmez oldu bunu sorgulamak yerine karakter testi üzerinden erden tiöura laf çakmak komik.

    ama öyle ama böyle zahadan ziyechten neredeyse herkesten verim alabildi takım geçen sene, beklenen performansı alamasa bile şampiyonluk için yeterli performansı verdi. bu sene ise erden timur gittikten sonra futbolcuların özel alanlarına müdahale edip, arkalarından iş çevirerek floryayı yönetmeye çalışan idareciler ile birlikte çok fazla sorun çıktı, futbolcular sakatım diye maça çıkmıyor, kavga haberleri alıyoruz. sanki sorun futbolcularda değil de kendilerni idare edemeyenlerde oluyor bu durumda, çünkü bu pyunculardan sorunsuz şekilde katkı alınabiliyor olduğunu gördük. en azından belli bi idrak seviyesindeyseniz bu oyuncuların idare edilebildiğini, idare edilemiyorsa da bunun idari bir beceriksizlik olduğunu dolayısıyla iki durum arasındaki değişimin de futbolcuların karakter değişimi değil belli başlı idareciler ve yönetim şekilleri olduğunu görürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın