• 312
    sayın buruk,

    öncelikle sizi galatasaray'ın başında görmenin beni şaşırttığını söylemek istiyorum. ben daha olgun ve yabancı, mümkünse alman bir teknik direktör ile anlaşılmasından yanaydım. ancak iki sezonun önemli bölümlerinde bize sunduğunuz performansla sizi içime sindirdim.

    geldiğimiz bu aşamada bir güç sarhoşluğu yaşadığınızı düşünmek istiyorum. lütfen sizden önceki teknik adamların bazılarında gördüğümüz bu özelliği değil, diğer yararlı özellikleri benimsemeye ve öne çıkarmaya çalışın. son 3-4 basın toplantınızda aklı başında görüntü çizmeye çalışırken son derece talihsiz açıklamalar yaptığınızı umarım daha sonra izlediğinizde fark etmişsinizdir; özellikle son avrupa maçınızdaki yenilgiyi sanchez'in yokluğuna bağlamak bana göre tam bir akıl tutulması. aklıma gelmişken, sakin bir kafayla sahip olduğunuz oyuncu profillerini bütün ön yargıları bir yana bırakarak yeniden derinlemesine inceleyin ve kaç profili olmaması gereken yerlerde oynattığınıza bakın.

    her şeye rağmen size ve yaşadığınız bu sıkıntılardan ders çıkaracak kapasitede olduğunuza inanıyorum. özel hayatınızda yaşadıklarınız teknik direktörlük performansınızı etkiliyor olabilir, modern dünyamızda bu tür sorunlar için gayet yeterli çözümler var yeter ki siz isteyin. aman dikkat, bu sorunlar ve bazılarının yaşadığı güç sarhoşluğu sizi de yanlış yerlere sürüklemesin.

    saygılarımla.
    levent bekdik
App Store'dan indirin Google Play'den alın