• 125
    ben gurbetçiyim. son iki sezonda bizzat gittiğim veya eş, dost, aile bireyleri gittiği zaman hep soyulduk. geçen sezon pendik maçına 1000 tl fazla verdim. deplasmandakı karagümrük maçına da karaborsadan ulaşabildik. hata benim tabi. verme paraları ve gitme, ne olacak? anlık zevk ve özlem bizimkisi. hazır istanbul'da bulunmuşken çocuklar galatasaray maçı görsün yaşasın isteği.

    onun dışında çevremde birçok genç sırf maç için istanbul'a uçup dönüyor. onlar genelde 'bir şekilde bilet bulunur' düşüncesiyle gidiyorlar ve buluyorlar, ki karaborsanın en sevdiği müşteriler onlar. kardeşim 22/23 sezonundaki fb derbisine 500 euro'ya yakın para verdi kale arkası bileti için mesela.

    bu iddiaların gerçek olduğuna inanıyorum. tek korkum şu ki diyelim ki a grubu mensupları 56 milyonu yedi. bunu şikayet eden b grubu mensupları yiyemedikleri için konuyu açığa çıkardı. büyük ihtimalle bu iş doğru olsa dahi çözülemeyecek, a ve b grubunun ortak gelir elde edebileceği bir yola girilip konu kapanacak. biz taraftarlar da biletimizi de formamızı da karaborsadan almaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın