resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4555
    1- geldiğinde sakat olan oyuncuydu. pr için sakat denmedi. tüm tribünlerin önüne atıldı.

    2- adam hiçbir zaman bakın hiçbir zaman çizgi oyuncusu değildi. adam kanat forvet. forvet. kaleye yakın yerde son top aldığında hep etkili oldu. açık alanda son topu atacaksınız. set oyununda al hadi oyun kur denecek topçu değil. zaten senin set planın da yok. anlatamadık millete gitti. 3 ortasaha oynadığın, 3. bölgede değil 2. bölgede pres yaptığın bir oyun planın olduğu her maç roket gibi oynar. kaos futboluna attığın adam bu adam. hadi git önde bas. sonra geri koș geride bas. buna tempo yapacak adam değil. bunlara kimse tempo yapamıyor zaten.

    3- kanatta kendisinden bașka sövülmeyen kim var? kanat oynuyoruzya biz. bir topçu söyleyin bana? zaha'nın içinden geçtik, kerem'e sövūyoruz. ziyech'e sövüyoruz. angelinho'ya sövdük. köhn'e sövdük. jelert'e sövüyoruz. yusuf'u oynatmıyoruz bile. kim var abi sövülmeyen? söyleyeyim. barıș alper ve boey. neden? çünkü bu iki oyuncumuz da fiziken çok güçlü. bir plan dahilinde değil tamamen rakibi bireysel sindirdiği için bașarılı. barıș rakibini dövüp geçiyor. boey'de böyleydi. yani barıș ikili oyun yapmıyor. barıș çok kıvrak değil. barıș bir anda savunma arkasında topla bulușmuyor. barıș forvetine ara top atmıyor. barıș'a top atıyoruz. sırtı dönük alıyor. rakibi ile ikili mücadeleye giriyor ve orta yapıyor, pas atıyor. tamamen bireysel performans. bir gram takım oyunu set oyunu falan değil. kaos futbolunda ayakta duran bir adam. sonra biz bu adamı görüp diyoruz ki zaha kötü. kerem kötü. komedi.

    yani bizim takımdakilerin hepsi çöp. bir tek barıș iyi. ama oynadığımız garabet oyun çöp değil takım çöp. bakın torreira'da düșmeye bașladı. yakında o da çöp olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın