resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13391
    1. avrupada başarı zaman ister, sabır ister, yenilip fark yemek ve pes etmeden mücadeleye devam etmek ister. hagi, popescu, tafarelli en iyi kadro bizlere 3.5 yıl avrupada saç baş yoldurmadı mı? kaptan bülent'in yedirdiği goller ile burdan amerika'ya köprü yapılır. istifa demedik, evimizde farklı maçlar kaybettilk, rezil olduk ama hocanın istifasını istemedik.

    2. büyük hocalık da ciddi zaman ister. ferguson ve united hikayesini lütfen dikkatle değerlendirin. hoca united takımında ilk 4 yıl ne yapmış ne rezil maçlar çıkarmış sonra neler yapmış nasıl efsane büyük hoca olmuş bir dakika düşünün.

    3. sabırlı olursak okan hoca çok ama çok büyük hoca olabilir. hoca rehavet sorunu ile hayatında ilk kez karşılaşmakta. yanında topçular ile konuşabilecek bir yönetici de yok. 11 tane ruhsuz, koşmayan, mücadele etmeyen, ben oldum diyen, nerdeyse hepsi her maç hata yapan ama kendini bi bok sanan bu egolu adamları nasıl adam edeceğini veya edemeyeceğini görmemiz için hocaya asgari bir sezon zaman verelim. hoca bu rehaveti çözerse önemli bir gelişme gösterecek çözemezse zaten sezon sonu ayrılacak. hoca mutlaka sezonu bitirmeli. aksi halde iki pas yapamayan bu artist topçular her gelen yeni hocayı çiğ çiğ yer.

    4. teknik veya taktik ile açıklanamayan en önemli konumuz bu 11 artist adamın sürekli pas hatası yapması, yumoş olmaları, isteksiz olmaları. taraftar olarak bu 11 rehavete kapılmış oyuncu grubunun sahadaki ruhsuzluğunu ve rezil hallerini görmezden gelip en kolay yolu seçip hocanın istifasını istersek gerçek sorunu göremeyiz. çare hocanın yanında olmak topa dahi doğru düzgün vuramayan oyuncu grubunu adam etmek. ayrıca okan hocanın takımları geç açılmakta bunu da dikkate almamız lazım.

    5. eleştiri yapılsın ve yapılmalı. ama istifa isteyenler bize kar topu gibi büyüyecek çok büyük sorunları yaratacak. okan hoca da insan ve yalnız. burada şımarıklara yer yok. yüzlerce entry aradında 5-10 hocaya destek verilsin istenen entryler ise garip şekilde mobbinge maruz kalmakta. ifade özgürlüğü sadece istifa isteyenler için mi var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın