• 50
    amerika hiçbir vatandaşını lahey'e gitmesine izin vermez. israil hiçbir şartla hatasını kabul etmez. bu nedenle açılan pankartların televizyonda görünmesine izin vermezler.

    filistine gelince. ben ülke ve yapı olarak filistini umursayamam çünkü yüzbinlerce türk askerinin ölümünden sorumlu hain bir ülke. ancak masum çocukların ölmesine de göz yummak şerefsizlik. yani, filistin sırf müslüman ülke diye savunacağım bir yer değil, masum sivil insanlara yapılan eziyetten dolayı savunulması gerekir.

    hangisi türk'e ve türkiye'ye daha çok zarar verdi derseniz, açık ara filistin derim. onları savunmak için gitmiş türk askerlerine işkence ettiklerinde türk için hain olarak yaftalanmışlardı. ancak şu an yaşadığımız şeyi en büyük düşmanım yaşasın istemem. yazık günah. el kadar bebekleri keyif için öldüren şerefsizlere karşı savunulması gerekiyor.

    buradan pkk'ya da pas atmak lazım. sırf etnik kökeni aynı diye bebek katili teröristleri hala savunanlar var. olacak iş değil.

    pankarta gelince. kesinlikle olmaması gerekiyor. vicdan mastürbasyonundan başka bsy değil o pankartlar. kalk yardım gönder, gücün varsa atla git gazze'ye, silah yardımı yap. hani? kosova'ya silah yardımı yaparken neden filistin'e yapmıyorsun? yapamazsın çünkü, boğazına çökerler. türkiye cumhuriyeti devlet olarak bunu yapmaya mabadi yemezken galatasaray'ı kazanamayacağı bu savaşa çekmek saçmalık. yarım akıllı birinin politik mastürbasyonu için galatasaray tribünü bu saçmalıktan geri dönmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın