resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13371
    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı sonrası oyuncularımızın başlık altının kendisi hakkında çok şey anlattığı hoca.

    elimizde dandik bir takım yok, geçen sene şampiyon olduk. oyuncularımız da öyle kalitesiz, isimsiz, mücadeleden kaçan, hırssız isimler değiller. dünkü rezil maçta dahi takımın elinden geleni yaptığına dair herkesin hemfikir olduğunu düşünüyorum. buna rağmen bütün oyuncuların başlık altı ne kadar yetersiz olduklarına yönelik yorumlarla dolu. bu durum net biçimde hoca zaafiyetini göstermektedir. daha evvel başarı kazanmış bir takımın tamamı kötü görünüyorsa, o takım değil hoca kötüdür.

    okan buruk galatasaray’ının orta sahası geçen sezondan beri alarm veriyor. kalabalık orta saha ile çıkıp topu dolaştıracak kalitede oyuncularımız var. bu takımın çıktığı her kalbürüstü karşılaşmada rakip üçgenleri ile manyak edilmesini ben kabul etmiyorum. hoca’nın b planını geçtim, a planını anladığından bile emin değilim. maç sonu demecinde neredeyse niye böyle oldu anlamadım diyecekti. bu bir rezalettir.

    young boysa karşı kalabalık orta saha ile çıkıp rakibe biraz topu bıraksak üç atacağımız bir takımdı. geride deli gibi boşluk veren, savunmaya kötü yerleşen, kalitesiz bir takıma karşı bizi geçiş manyağı yaptı. sırf inadından berkanı orta saha yerine sol beke attı. halbuki berkan ortasahanın soluna geçse köhn de rahatlayıp hücuma daha özgüvenli çıkabilecekti.

    hocanın serüveni başakşehir’den kovulduğu sezona çok benziyor. o dönem evladının sağlık sorunları vardı, şimdi de özel hayatında sorunlar var. bunlar performansına da yansıyor. yönetimdeki çalkalanma da cabası. eğer bu cendere içinden çıkmak için işine odaklanmazsa en geç 10. hafta kovulur. görünen köy kılavuz istemiyor. geçen sezon hatay bizi, aynı young boys’un taktiği ile yendi. hatay ki ligin en dandik takımlarından biri. biraz daha kalitelisi geldi bizi turdan etti gitti. hoca sağolsun 38 yaşındaki kaptanını 21 yaşında velet tekmeletecek kadar zıvanadan çıkaracak bir oyun izletti bizlere.

    keşke bunu taraftara posta koyarak yapmasaydı. hem kendine olan güveni zedeledi, hem de itibarı yara aldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın