resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13366
    kendisi ile ilgili ana problem hatasının farkında olmamasıdır. hatasını düzeltebilecek yapıda mıdır bu hatalarından ders alıp daha iyiye yönelebilir mi sorularına da çok umut veren cevaplar bulamıyoruz. az biraz futbol ile ilgilenen oyunun dinamiklerini takip eden herkesin gördüğü şeyleri göremeyip sahaya uygulayamıyor. daha önce kendisini cesaretsiz diye eleştirmiştim ancak şu an tam anlamıyla cahil cesareti ile açıklamalar yapıyor ve bu cehalete uygun futbol oynatıyor takımımıza.
    emeklerine haksızlık etmek istemiyorum ancak kaan ayhan'ı orta sahada oynattığında aldığı verimi ve bu verimin takım oyununa katkısını nasıl bir anda sildi hala anlayamıyorum. yapmış olduğu seriler ve kırdığı rekolar tam olarak alex ferguson'un meşhur lafını doğrular şekilde oluyor.
    2022-2023 sezonunda icardi, 2023-2024 sezonunda da barış ve mertens kendisini ekstra performanslar ile şampiyon yapmış görünüyor.
    yapmış olduğu sürekli yanlışa çıkan transferler de takımın sisteminin olmadığını hepimize gösteriyor. her oyuncu mu kötü performans gösteriyor bize gelince hiç kimse mi katkı sağlayamıyor. konsanstrasyon problemi arkasına sığınmaya çalışıyor ancak bunu asıl sağlaması gerekenin kendisi olduğunu unutuyor. bu onun için bir bahane değil rezil futbol anlayışının ve olmayan sisteminin üzerine ilave bir eksidir.
    hataları sorulduğunda yokmuş gibi davrandıkça daha büyük hatalara ve bu hatalar sebebiyle de bizlerde daha büyük hayal kırıklıklarına neden olacağı bariz durumdadır.
    genç oyuncu deneme konusundaki cesaretsizliği ayrı bir beladır. 23 yaş futbolda artık genç sayılmıyor, 20 yaşında 100 maç yapmış futbolcular arıyoruz transfer dönemlerinde. ama kendi takımımızda böyle bir süre kimseye verilmiyor.
    metehan stoper başlayıp kaan orta sahayı üçlese kerem aşkını kenara atıp barışı asıl yerinde başlatsa her şey çok daha kolay olacaktı. berkan'ın verdiği eforu görüp köhn ile maça başlaması fiyaskoydu. takım oyununu değiştirsin diye 20 milyon euro verdiği adamı en kritik maçta son yarım saatte çıkarıyorsa kendisi ne transfer ettiği oyuncuları biliyordur ne de onlardan anlıyordur.
    şampiyonluk maçında yaşattığı rezalet, tüm önemli maçlarda aldığı kötü sonuçlar kendisine hiçbir şey öğretmemiş ki beşiktaş gibi bir takımdan 5 gol yedirip bir rezilliğe daha imza attı. burada olayın beşiktaş olmadığı daha sonra oynadığımız maçlarda da ortaya çıktı. herkesten 5 gol yeme tehlikesi olan ve rakip kalede tehlike yaratamayan dağınık ve kontrolsüz bir takım yarattı.
    fenerbahçe derbisine kadar doğru sisteme ve oyuncu tercihlerine dönmediği sürece orada da bizleri hüsrana uğratarak kendi ipini çekecektir.
    değişir mi diye umut ediyorum ancak en başta da belirttiğim şekilde hatasının bile farkında olmayan bir insan neyi değiştirebilir ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın