resim
Edin Terzić
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Almanya
  • 39
    elindeki kadronun çok üzerinde işler yapan teknik direktör. dortmund'un eti budu ne ki bundesliga'da şampiyon olabilsin? neredeyse 1 milyar dolar değerine sahip bayern münih ile son haftaya kadar şampiyonluk yarışında oldu. son hafta bellingham'dan faydalanamadı. çünkü oyuncu sondan bir önceki hafta diz sakatlığı sebebiyle ausburg'a karşı oynayamamıştı, real madrid'e transfer durumu var diye son maçta da riske edilmedi.

    son haftaki mainz maçında teknik adamın gram suçu yok. 4.0 gol beklentisi ile oynadıkları maçta 2-2 berabere kaldılar. %73 topla oynayıp, 30 tane şut attılar. ceza sahası içinde kaçırdıkları gollerin haddi hesabı yok. bir de penaltı kaçırdılar. dortmund o maçta elinden geleni yaptı ama şanssızdı.

    bir sonraki sezon lig performansı kötüydü ancak mevcut kadrodan çok da bir şey beklememek lazımdı zaten. bellingham'ı kaybettiler, üstüne guerreiro gibi önemli bir joker oyuncu bayern'e gitti. 30 milyon euro para verilen felix nmecha sakatlandı uzun süre oynayamadı.

    buna rağmen adam elindeki kısıtlı kadro ile takımına şampiyonlar ligi finali oynattı. hem de turnuvada dortmund'tan değerli en az 10 takım varken.

    sizin beğenmediğiniz adamın bu saatten sonra yolu türkiye'ye düşmez zaten. top liglerde, projesine inandığı iyi bir takımla yoluna devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın