resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13351
    görevden ayrılması hiçbir derdimize derman olamayacak hocadır.

    bu yönetimle kim gelirse gelsin bu iş olmaz. mesele sadece okan buruk'un taktik yanlışlıkları değil. çok daha büyük sıkıntılar olduğu aşikar. futbolcular arasında büyük bir konsantre eksikliği var, uyuşmazlık var, hoca ile oyuncular arasında da sorunlar var. yönetimin ne yaptığı ortada; bilet yolsuzluğu, transfer beceriksizlikleri, florya işi vs.

    çok büyük bir güvensizlik ortamı hakim. buz dağının görünen kısmı okan hoca olduğu için saldırılıyor ama doğru ama yanlış.

    yeni bir yönetim ile hocadan devam edilmesi gerekiyor. keşke tek sorunumuz antrenör olsaydı. gönderir yenisini getirir ve bir düzene otururduk.

    geldiği günden bugüne kadar saçmaladığı tek maç dünkü 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı'ydı. kötü oynadığımız maçlar olmuştu ama hiçbirinde bu kadar eli kolu bağlı kalmamıştık. bundan birkaç ay önce de demiştim değişiklik şart. sergio, zaha, ziyech o bu derken takım olmaktan çıktık. antrenmana çıkan adamın kadroya alınmaması tümüyle saçma sapan bir iş. en basitinden sergio'nun ve zaha'nın hali bile enerjiyi emiyor. şunu yönetemeyen idarecilerden hayır gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın