resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13343
    takımını fazla hazırlayıp stres yaptırmıș hocadır. adana maçı sonrası 3-4 günlük tatil lazım takıma. kafayı yiyeceğim. açıklamalara bak ya. 30 milyon euro gitti bir maçta adamın kurduğu cümlelere bak.

    abi uyudum uyandım. yemek yedim. düșündüm ama yok. yok abi adam hala ve inatla doğru oyun oynattığını stresle șansla, anlık olarak kötü olduğunu ve maç kaybettiğini düșünüyor. bir tane davinson yok diye maç kaybettiğini düșünüyor. milletle dalga geçer gibi haftasonu aynı kadro ile maça çıkacak. aynı dizilim ile maça çıkacak.

    iki maçta da futbolcuların oynayamadı. adamlar young boys tarafından sindirildi. oynayamadıkça delirdiler. muslera ilk kez gol yemedi. herifin psikolojisi bitmiș. adam sahaya yenilecez diye çıkmıș abi. rakip young boys. icardi taban ile kayıyor. mertens adama tekme atıyor. torreira'nın yaptığı her pres faul. niye biliyor musunuz? adama tek yaptırdığı koș oğlum tut tut. ziyech kanat oyuncusu değil. kafayı yiyeceğim. adamı kanat sanıyor. bir de arkasına barıș'ı koymuș. ziyech suçlu dimi șimdi. taktiği yanlıș verdi.

    bırakın abi. yalandan yere tüm hata benim diyip konușmayı. tüm hata benim diyen adam yanlıș dizilimle oynadık der. davinson yoktu, çok çalıștık stres yaptık demez. hata benim diyorusun 2 gün sonra aynı dizilim oyna baba. geç abi. haydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın