aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2228
    eğer kewell'a " ne verdi galatasaray'a? başarımız mı var?" dersen. ben de "arda turan ne verdi?" derim. hemen metin oktay yakıştırması yapıldı, yasayan efsane denildi, 10 numara verildi.. ne verdi peki?

    ama konumuz o değil.. kewell galatasaray 11'inde sahaya çıkmadığında, takımın sahada lider eksiği oluyor. o varken her sey tam gibi. takımda bir guven duygusu var. hakeme barış özbek'in itiraz etmesi başka, kewell'ın etmesi başka. yabancı hakem takar mı sabri'yi, barış'ı, arda'yı. o kewell'ı tanır.

    karızmatık herif, yakışıklı, şöyle iyi guluyo vs. tanımlamaları saçmalıktan öte değil o konuda hem fikirim. sahadaki durusu derkende demin saydıklarımdan dolayı durusu demıyorum.. hgalatasaray maçını kewell'ı ve kewell'sız izleyen herkes anlar. hagi kadar ilah olacak kapasitede değildir ve o kadar basarı kazanmamıştır, hatta hagi'nin geldiği andan itibaren takımı costurmasını sağlamamıştır ama ona en çok yaklaşan futbolcudur. hagi'den beri sahada güvenilen tek adamdır..

    bunların yanında istatistik denen hedeye uyuz olurum ama 43 maç oynamış 17 gol atmıştır. son 2 yılda bu sayıya ulaşamayan forvet oyuncuları varken hem de.

    velhasıl adamcağız! sakatlandı diye linderoth muamerlesi yapılıyor ya kanıma dokunuyor. 3 sezonda 7 maç yapan linderoth kim? harry kewell kim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın