resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13329
    maçın ertesi sabahı düşüncelerimi yazayım ki haksızlık yapmayayım dediğim hocamız.
    daha önce de yazdığım gibi yönetimin önünde, onlara siper olursan belki kendince doğru bir iş yaparsın ama ortada seni bırakırlar. galatasaray’da böyledir hele ki dursun özbek yönetimlerinde hep böyle olmuştur.
    zaha konusunda forma adaleti algısını bitti ki en iyi olduğu işlerden biridir okan buruk yönetiminde.
    geçen sene yapılan transferlerle özel görüşmeler yapmıştı, ikna edip almıştı oyuncuları. şimdi transferde yanlışlarımız oldu diyor. geçen sene demek ki alınan oyuncular sisteme uymuyordu. o oyunculara göre sistemi değiştirmedik. hazırlık maçlarında sanki başka bir oyun oynamaya çalıştık, skorlar kötü geldi ama sezon başı için doğru tercihti. zaha ziyech kerem ile daha sakin set hücumu yapmaya çalıştık. super kupa’da hazır olmayan, formda olmayan oyuncularla eski baskı oyununa dönmeye çalıştık ve sonuç hüsran oldu. hala aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz. şl’den de elendik.
    okan buru’un artık bir karar vermesi gerekiyor. transferde 8 numara alıyoruz ama takımın eksiğini kapatacak oyuncular almıyoruz. sağ bek alıyoruz ihtiyacımız olan defansif kuvvetli oyuncular almıyoruz. okan hocadan başka kimsenin bilmediği bir oyun oynamıyorsak ya onun onay vermediği oyuncular alınıyor, ya da hoca yanlış yapıyor.
    mevcut psikolojisinden çıkıp okan hocanın başka bir oyuna geçiş yapması lazım. bu yönetimle yapılacak her hamle yanlış olacak. elimizde her oyunu oynayabilecek bir kadro var (sol bek ve sağ bek yedeği alınması kaydıyla). motivasyonu sağlayıp ilerlemek lazım.
    takım içi karışık ben bu oyuncularla istediğimi yapamıyorum durumuna geldiysek eğer orasını hiç anmak istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın