resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Bremen
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1170
    şampiyonlar ligi seviyesinde değil, uefa avrupa ligi seviyesinde değil, uefa konferans ligi elemeleri ve grup aşamasındaki bazı maçlar için yeterli bir oyuncu. türkiye ligi için de derbiler hariç genellikle sırıtmayacak bir futbolcu.

    rakibimize bakalım. fenerbahçe benzer bir ücrete levent mercan diye bir futbolcu aldı, köhn ile aynı bölgeye. bu oyuncuyu ferdi kadıoğlu ve jayden oosterwolde varken aldılar. yani 3. alternatif olarak.

    peki biz niye aylarca yalvarıp yakarmamıza rağmen rakibimizde 3. tercih olabilecek bir futbolcuyu tek seçenek olarak görüyoruz? bu futbolcu ikinci ligten geldi ve gelir gelmez harika bir performans göstereceğine bizi inandıran nedir?

    tek seçenek değil, dubois vb... de var demesin kimse kalbini kırarım. dubois top liglerde kümede kalma hedefiyle oynayan takımlarda bile oynayamaz, o derece bitik.

    oyuncu yetersiz olmasına yetersiz, galatasaray seviyesinde değil, buna diyecek bir şey yok. ancak zaten yetersiz olan oyuncuları olduklarından bile kötü gösteren oyun şablonuna hiç bir şey demeyecek miyiz?

    yetersiz olan oyuncunun yakınlarına destek gönderirsin, onun defolarını kapatmaya çalışırsın. bizim ne olduğu belli olmayan taktığımız, sahayı ikiye ayırıp herkesi kaderine terk ediyor. sanki hoca idmana çıkmış da, savunmacılar sağa hücumcular sola demiş gibi. bu durumda da, zaten yetersiz olan köhn futbolculuğunu bile sorgulatıyor.

    şunu da söyleyeyim, köy kohn'u young boys'un sol bekine, işleyen sisteme adapte et. bizim sağ beke dubois'i önüne de ziyech'i koy. galatasaray'da 6 numara oynatma. okan hoca maçta köhn'ü beğenip seneye yine transfer eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın