• 87
    bu iş bu seviyelere bugün gelmedi.

    bu passolig ilk çıktığı sene bir çok taraftar kombinelerini ücretsiz devir ediyordu. hatta 4. yıldız senesinde birçok maça bir çok tirbünde ücretsiz gittim. vip dahil. ne zaman ki bazı akıllılar bu ücretsiz aldığı biletleri satmaya başladı. olay değişti.

    ücretsiz devir eden adam. benden bedavaya aldığı bileti para ile satıyor. o satacağına ben satayım demeye başladı. gişesi 10 lira olan biletini 5 liraya o satmaya başladı.

    bu seferde 5 liraya bileti alan ben bunu 15 satarım 10 lira cebime atmaya başlayınca biletini 5 liraya satan ben aptal mıyım bende gişeden satarım dedi.

    gişeden satınca bileti alan yine komisyonunu cebinime koyar satarım dedi. bu böyle böyle devad ederken gişeden satan sayısı azaldı, yıl içinde sattığın bilet kombine parasını çıkarmaya başladı. sonrası ile kurumsal kombine olayı çıktı. kombine devir limiti getirildi. kurumsal kombineler bu limitten etkilenmemeye başladı.

    sonra suya yakın olan insanlar dediler ki biz bunu engelleyelim arz edilen bilet azalsın. biz istediğimiz fiyattan satarız. önce tamamına yakını kombine olan biletlerin kombine fiyatları ciddi şekilde arttırıldı. maç günü bilet satış fiyatları yükseltildi. büyük maçlarda devir komple kapatıldı. ama bu sırada ne devir bitti. ne karaborsa. biten ne oldu biletini daha uyguna devir eden kombine sahipleri sadece kulube devir edebilmeye başladı. kulube devir edilen biletlerde bu suya yakın arkadaşların eline düştü. fiyatlar pazarlıksız 2.5 katı ve üzerine satılmaya başladı. tabi takımda iyi. talep var. para tatlı geldi bu arkadaşlar iyice azdı. sezon başında kombinelere yine ciddi bir zam yapıldı. bir çok kişi yenileyemedi. ama sanmayın kale arkalarındakiler.

    batı alt doğu alt batı üst doğu üst. bu tribünlerde bir çok kişi yenileyemedi. fakat her ne hikmetse . kombine yenileme döneminde kombineler satışa çıkmadan bitti.

    bunlar kene. kana doymadılar. bizim kanımızı emerken umursamadık.

    şimdi başkan diyormuş bana kanıt sunsunlar. zaten suyun başında sen varsın. kanıtta önünde. belge de önün de. kafanı yana çevirip belge nerede diye soruyorsan. bende sorarım neden kafanı çeviriyorsun?

    bu işi tüm takımlar için yapan bir kişinin bende numarası var ismi var hesap numarası var. alınan bilet bilgisi var. bunu sana verdiğimde ne olacak. arada komisyonunu alan keneye hizmet eden pire yanacak. keneye bir şey olmayacak.

    kulübe devir edilen biletler belli. bunların kaç tanesi passo üzerinden satın alınmış belli. kaç tanesi satın alındıktan sonra devir edilmiş belki - normal bir taraftar aldıktan sonra ikinci bir devir yapamıyor- kaç tanesi satın alınmadan doğrudan devredilmiş buda belli - bununda olduğunu düşünüyorum. -

    ya adamlar kombine satıyorlar. sezonluk kombine. hani deviri mümkün olmayan. genel satışta çıktığı gibi biten. bunu senin yada görevlendirdiğin adamların bilgisi dışında yapabilecek birisi var mı?:

    tuz koktu.

    bu duruma görüp ses çıkarmayan, kafasını çeviren, arkasına bakmadan kaçan! herkes bu işin sorumlusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın