• 962
    fb ucl ön elemesi oynarken bazı taraftarlarımız turu geçsinler de aynı seviyede maçlar yapıp lige dönüşte bizim yaşadıklarımızı yaşasınlar diye istiyordu. onlar uclye çıkamadı ama biz onların yanına indik yani tersten taraftarın istediği oldu diyebiliriz.
    bu gece üzgün, şaşkın, ve kırgınız. bu lig için heyecanlı mıyım?oynadığımız oyun ve camiadaki sorunlar sebebi ile hayır.
    içimde bir şeyler yeşerten şeyler üstünden yirmi dört yıl geçmiş kupayı tekrar getirebilme ihtimalı (çok zor), 2021-2022 sezonunda o kadar yaklaşmışken yine bir süper lig şampiyonluğuna önem verip hoca ile yolların ayrılması sonucu yarım kalan hikayemiz, okan hocanın futbolcu iken kazandığı kupayı hoca iken de kazanma hayaline sıkı sıkı tutunacağını düşünmek az da heyecan duymama yetiyor.

    artık çok sıkıldım çünkü yirmi dört yıl önce kazanılmış kupayı kutlamaktan. kazandığınız yıldızların yok sayıldığı, şampiyonluklarımıza sürekli laf edildiği bir ortamda galatasaray avrupada yeniden bir zafer kazanmak zorunda. düşünün ki ilk kazandığımız zafere bile laf ediliyor üstelik ne iğrenç imalarla. bu yüzden galatasaray bu başarısını yeniden tekrarlamalı.
    tabi bu kadar kaos ve beceriksiz yönetim ve kafası sahada olamayan hocamızla mümkün mü bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın