resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13247
    dünkü daha da 8 numara istiyolarmış keh keh diye taraftarla dalga geçmesinden belliydi zaten eleneceğimiz. burada alkışlandı bir de bu açıklaması daha iyi mi bileceksiniz filan diye. olm hiç bilmeden şu sporu 1 hafta izle galatasaray'ın açıklarını çözersin.

    buna rağmen inat üstüne inat, inat üstüne keçilik 4-4-2 çıktık. azıcık aklı olan o takımın sahada tutunamayacağını biliyordu. kanatlarda hakim-kerem, defansta kağnı gibi nelsson-kaan 4-4-2 oynanır mı ya? herşey belliydi. bak yunus'u filan denese 4-4-2 oynamayı anlarım daha göbek özellikli yunus ama kerem-hakim hatta barış'la 4-4-2 denemek intihar. ve taraftar olarak ben bunu görüp söylüyorum diye city'yi tutmam öneriliyor. hadi canım sen de.

    bakın beşiktaş maçına filan girmeyeceğim. şu yalı kazığı dolu young boys takımına 180 dakika boyunca sadece 10 dakika bile torreira-kerem-sara denese biz bunları göbekten yarar golü atardık. senin inadın inatsa bizim de yangıncılığımız yangıncılık. şimdi de 8 istiyolarmış keh keh keh diye caka sat, hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın