• 607
    esas tepki verilmesi ve gündem yapılması gereken başlık burasıdır. bu kadar önemli bir maçtan önce attıkları tweet ile zaten galatasaray'ı mı daha çok düşünüyorlardı yoksa kendilerini mi her şey belliydi. bunu tahmin ediyorduk da bu takımın 2 senedir başarısında en önemli etkeni öğrenmek istiyorsanız buyrun (bkz: erden timur)
    erden timur'un da hataları vardı seçim öncesi bu yönetimle yanyana durmak ya da tam detaylardan emin olmadığımız geçen seneki transfer sezonu ancak bu takımın tutkalı kendisiydi ki bunlar çok açık gözüküyor.
    okan buruk'un da eleştirilebileceği bazı şeyleri oldu son 2 ayda ancak bazı şeyler de unutuluyor. sparta prag maçında elendik mi evet elendik. ancak geçen sezon devre arasında takıma gerekli takviyeleri yapmayan okan buruk değildir, yönetimdir. kemerburgaz rezaleti kimin sorumluluğundadır, yönetimin. bu uzar da gider. okan buruk istifa başlığı sadece eleştirilerin yönünü değiştirmektedir ya da en saf bir şekilde yanlışın doğru tespit edilememesidir.
    young boys eşleşmelerindeki başarısızlığımızın kanalize edilmesi gereken başlık burasıdır.

    acilen erken seçim şarttır erden timur un gerekirse başkanlık rolüyle aktif bir rol aldığı yönetimin kurulması şarttır!

    belki de erden timur'un bu yönetimin kazanmasını sağlayan duruşun arkasında takkeler düşsün kel görünsün mantığı vardır kim bilir. ancak 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçıyla yaşadığımız rezalette tepkilerin verilmesi gereken taraf net bir şekilde yönetimdir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın