• 14
    galatasaray'ın herhangi bir avrupa kupasını alma ihtimali yok, okan buruk ile böyle bir ihtimal yok. okan buruk takıntıları olan, 4231 saplantılı bir adam. bu sistemi işletirsin ama sara-torreira, demirbay-torreira vb. oyuncularla işletemezsin. evinde young boys'a 50 tane pozisyon veren, hiçbir geçiş hücumunu durdurmayan bir takım için fazla büyük beklentilere giriyorsunuz. defolu bir oyunla galatasaray başarılı olamaz, 12 kişiyle sahaya çıkalım okan buruk'un dediği gibi yine başarılı olamayız. futbolcularla ilgili bir sorun yok, tek sorumlu rezalet bir oyun planını işlemeyen oyuncularla kurgulayan teknik direktör.

    ne pozisyona girebiliyoruz, ne de pozisyon vermekten vazgeçiyoruz. yarın st. gallen gelecek o da aynısını yapacak bize, ya da ortalama bir kuzeyli takım gelecek o da yapacak. zalgiris bunu yaptı bize, molde yaptı, kopenhag yaptı hepsinden aynı golleri yedik. bu takım bu defolu oyunla hiçbir yerde hiçbir şekilde başarılı olamaz. futbol falan oynamıyoruz biz, sadece ileride tepiniyoruz. ver barış'ın ayağına topu ileri taşısın içeri çevirirse bir şeyler olur oyunu oynuyoruz ya da kerem, ya da zaha. yenilen oyunculara da bakınca aslında işlemeyen bir sistemin her oyuncuyu kötü gösterdiğini görebiliriz.

    okan buruk çok kaliteli bir kadro ile adanademirspor'u yenecek diye biz bu kadroyu kurmadık, 35 milyon euro verdiğimiz kadro şampiyonlar liginde oynayacak, oynayamazsa teknik direktör sorumludur ve istifa etmelidir. fenerbahçe deplasmanında şuna benzer bir oyunla 5-6 yeriz allah korusun o yüzden acilen istifa edilmeli ve iyi bir oyun planını ve teknik direktörle bu turnuvada ilerlememiz sağlanmalı.

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın