• 41
    ceza sahasi icerisinde hem barış alper, hem batshuayi'ye yapilan mudahalelerden birine bile var çağırmadıysa bu mahalle hamasetcisi sacma sapan, nesli yakin gelecekte tukenecek siyasi gorusun pankartidir.

    galatasaray'a bu gorus 180derece terstir. hadi macin basi icardi itildi es gecti ama 0 0 iken gorduk hakem yatışlara ses etmiyor. adamlar sahaya girdi yahu oyundan cikip, boyle mal hakemlik olur mu?

    alemin kerizi biz miyiz? mısır ve suriye kökenli, ermeni soykirimi var diyen araplardan bize ne... tarih dersi mi verelim salak ultraslana...

    ekleme: goygoydur, boş beleş bir istir. vicdan rahatlatma aracıdır. mesela o kurtlar vadisi polat veya çukur tiplemesi reisciklere git savaş desen koy evine saklanır. alayi hikayedir.
    giden 2 türk oldu, ölüsü döndü ama gitti.
    yollar açık, ayrica :denizden nehire slogani" araplar tarafından arzulanan soykirim cagrisidir.

    suudi arabistan'ın bunlar yaramaz, bela dedigi; ürdün ve mısır'ın kendi insani olmasina rağmen ölümüne nefret ettiği, vahşi ideolojilerle şekillenmiş; geleceği artık olmayan ve zamanla eski anavatanlarima dönerek sona erecek bir kitledir.
    savunan ana akim medyalarin etkisiyle üzüldüğü için savunuyorsa ayrı, ideolojik olarak savunuyorsa ayri kafadadir.

    kaybetmenin nedeni sadece pankart değildir ama araplarla ilgili o pankartta ugursuzsur. türk milletinin derdi değildir, ummet ayagina ceplerini dolduranlarin cambaza bak bahanesidir
App Store'dan indirin Google Play'den alın