• 888
    (bkz: #3989045)

    malmö, kopenhag, sparta prag ve son olarak young boys.

    bu takımların tamamının tek özelliği fizik kalitelerinin yüksek olmasıydı, sen bu rakiplerle oynadığın 8 maçta da oyun olarak rakibe üstünlük kuramadın, bu yetmezmiş gibi bazı bölümlerde feci şekilde ezildin. galatasaray kalitesindeki bir takımın hocası için kabul edilemez bir durum, okan buruk bu konuda çok feci çuvalladığı yetmezmiş gibi, bu akşam kendini hiç geliştiremeyeceğine dair bir şüphe yarattı.

    muslera ve abdulkerim, bu turun gitmesinin başrol oyuncularıdır. ilk maçta yapılan fahiş hatalar ikinci maçta young boys'un istediği bir oyun ortaya çıkmasına neden oldu, okan buruk'un felaket performansı ile kendi evimizde turu rakibe hediye ettik.

    dursun aydın özbek ve yönetimdeki avaneleri, size söylenecek hiç bir şey yok. alın iki yıllık şampiyonluk kupası ile zürih galatasaray'lılar derneği'nde sabaha kadar kutlama yapıp şampanya patlatın. bu takımın eksikleri ve sıkıntıları belliyken yapılan transferler takıma hiç bir şey katmadığı gibi hiç bir sorun çözülemedi. saha dışındaki ve amatör şubedeki başarısızlıklarınızı yazmıyorum bile. bir karıncanın hacmi kadar onurunuz varsa yarın akşamı beklemeden istifa edersiniz!

    young boys'u yürekten kutlarım, iki maçta da ellerinden gelen oyunu oynadılar, bizim teknik direktörümüz ve oyuncularımızın lakaytlıkları ve formsuzluklarını iyi kullanarak turu geçmeyi başardılar. şampiyonlar liginde pek şansları yok, ama elde ettikleri 30 milyon euro ile keyifli bir akşam geçirecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın