• 605
    hiçbir şey çalışmamışız hem de hiçbir şey. antremanlarda ayak tenisi oynadığımız için eleştirdiğimiz zamanlarda daha çok şey çalışıyorduk. tüm takım top ayağında olana boş boş bakıyor "bakalım ne yapacak" diye. rakip topu saçmalıyor bizimkilerden biri tetikte beklemiyor. bu tetikte olmama durumundan dolayı seken hiçbir topu alamıyoruz.

    ikinci yarı hoca bir orta saha çıkarır oyundan yerine kanat sokar yine. kanatlara sıkıştırıyoruz oyunu. rakibin de işine geliyor bu. bizimkiler pas atarken anons ederek atıyor rakip de araya giriyor.

    çok yavaş, çok hantal ve boş boş bakan oyuncularımız var sahada.

    ne yapacağını bilmiyor takım.

    hakemse evlere şenlik. gözünün önünde rakip kendini yere atıyor ve hakem görüyor bir şey demiyor oyuncuya. rakip en ufak şeyde yerde ve hakem çalmak için uğraş veriyor. iptal edilen golde ofsayt olduğu net olmasına rağmen dakikalarca bakıldı adeta golü verebilir miyiz diye. daha maçın başında icardi'ye yapılan harekete bakılmadı.

    lehimize ilk faulü 27. dk'da çaldı hakem. onda da rakip barış'a el ense çekti de mecbur çaldı. sonra bir faul daha çaldı dirsek olduğu için o da. ona sarı kart gösterdi şaştım kaldım.

    bize bir mucize şart maalesef. ama şans da rakipten yana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın